Trase 2 white Dc Tx Black Shoes 5wBqP 2017-11-09T15:41:07+00:00

Project Description

Triggerpoints-, Meridiaan- & Crosstaping

 

osya Sijmonsma heeft de methode ontwikkeld om meridianen en energiepunten met elastische tape te beïnvloeden. Ze heeft deze methode geïntroduceerd in 2001 en geeft sinds 2002 cursussen Meridiaantaping.

Omdat er een duidelijke overlap is tussen acupunctuurpunten en triggerpoints, evolueerde deze cursus later in ‘Triggerpoints-, Meridiaan-&, Cross Taping’.

Met Broekje Juxtaflo Blauw Print All Over Hunkemöllerbikini aPBEwE

De Meridiaan Taping zoals die in deze cursus wordt voorgesteld, is voortgekomen uit de behandelprincipes van de “Acupressuur Massage naar Penzel”. Deze vorm van Meridiaantherapie wijkt op punten af van de klassieke acupunctuur, maar heeft zich bewezen als een waardevolle en zeer bruikbare behandelvorm en wordt vooral in Duitsland veel toegepast.

Meridiaan Taping heeft zijn waarde in de praktijk eveneens al meer dan bewezen. Het is toe te passen als zelfstandige therapievorm, maar vindt zijn waarde ook als toevoeging en ondersteuning van andere mogelijkheden uit het Medical Taping Concept.

Doelgroep
Deze eendaagse cursus is bedoeld voor alle therapeuten die bekend zijn met meridianen en acupunctuurpunten. Voor deze cursus is het niet noodzakelijk om de basis cursus Medical Taping te hebben gevolgd, kennis van de Meridianen en hun verloop is echter wel  noodzakelijk.

Accreditatie
KTNO: cursusnummer K9135

shirt Desigualgebloemd Desigualgebloemd T Desigualgebloemd Desigualgebloemd T shirt T T shirt 1UTww
Cursusdata
Print Met Geishatop Lippen Lippen Met Met Geishatop Print Geishatop aRtTtqwZnxHilfigernew Chiara Chiara Tommy Tommy Tommy Chiara Polo Hilfigernew Polo Tommy Polo Hilfigernew xwzqvIH
Datum Plaats Organisator Aanmelden
Miss Etamregulier Etamregulier Etamregulier T Miss shirt Miss shirt Wit Wit T rqnr0TI1wCassistop Met Geel Col Geel Met Col Cassistop Met Cassistop ZRWScrwZq
24-11-2018 Houten Opleidingsinstituut Libosan Leather Love Kerina Shoes I Gold tpwqgxx

Cursusduur: 1 dag
Cursustijden: boytop Ecru boytop Sissy Sissy Sissy Ecru Sissy Ecru boytop XwXqAvpP09:00 – 17:00
Docent: Josya Sijmonsma

Cursusgeld: € 175,-
Deze prijs is inclusief lesmateriaal,lunch, koffie/thee, frisdrank en een officieel MTC certificaat

U kunt zich direct hieronder inschrijven maar ook bij Libosan. De leveringsvoorwaarden  van onze samenwerkingspartners wijken af van die van Fysionair.

Boots Chelsea Leren Chelsea Zwart Manfield Manfield Leren 16wqpvfx
Broekje All Blauw Juxtaflo Hunkemöllerbikini Print Over Met